Kontroll hos Barnmorskan

Igår var det dags för kontroll igen hos barnmorskan. Jag har haft turen att få samma som när jag väntade Melissa. Hon är supertrevlig. Lyckades ju få komma in hos en privat klinik efter halva graviditeten förra gången. Och nu har jag ju då gått privat hela denna. Och kan säga att man känner sig mycket tryggare och de tar bättre hand om en känns det som..
Allting var bra iaf och bebis verkar växa precis som den ska.. Hade ett Sf mått på 24 och var i vecka 24+4. Låg precis ovanför kurvan precis som jag gjorde med Melissa. Ska bli kul att jämföra sen när man kommit längre,
Hjärtljuden fick vi ju minsann också höra.. Och de låg på 140.. :)
 
Förra helgen så var jag och Melissa hemma hos hennes mormor. De passade en vovve och den hade inte Melissa träffat sedan i somras då den var en liten valp. Fullkomligt livrädd blev hon när denna stora svarta hund kom emot henne i lägenheten. Hon var ju inte alls beredd på att den skulle komma där. Sen var det hysteriskt gråtande i typ en timme. Hon vågade knappt titta på hunden utan att tårarna kom. Men sen så gick vi ut en runda ner till hundrastgården och då började att vända. Då kunde hunden komma lite närmre och Melissa fick kasta godis till honom. Det var ju himla kul! Sen på kvällen så var hon fortfarande lite rädd när han kom nära men hon var ändå intresserad utav honom.
Dagen där på när vi kom för att hälsa på var allting som bortblåst. Då var de nog snarare hunden som blev rädd för Melissa. Oftast så tog hon fint i honom men det hände att hon drog han i pälsen och knep han i läppen också.
Melissa drack ur hans vattenskål, tittade på när han åt. De drack vatten tillsammans ur kranen när Melissa satt i badet och de busade och hade sig. Så himla kul att se:) Mindre fräscht med vattenskålen kanske men vad ska man göra .. Galna barn :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

minibus.blogg.se

Mamma till Melissa och pyret som är beräknad till 26:e juli <3

RSS 2.0