Dags för en uppdatering

Idag har vi varit på ögonkliniken med lilla Melissa.. Jag tyckte mig se att hon skelade lite när hon var mindre så bvc skickade iväg en remiss och idag så var det dags. Hon satt så stilla och fint under undersökningen. Kanske berodde det på att doktorn som undersökte såg ut som jultomten med stort vitt skägg och hår. Melissa ville tom pussa han efteråt så han var nog populär. Lite pinsamt emellanåt när hon vill pussa främlingar sådär hehe..
 
När vi kom hem så bakade jag och Melissa chokladbollar. Hon fick mäta upp alla ingridienser och hjälpa till att blanda lite.. Sen så formade hon dem till bolliknande massor och kastade dem i kokosen. Himla duktig var hon. Tryckte i sig några med hela huvudet gjorde hon så klart också :D nammnammm
 
Annars så vad har hänt sen sist jag uppdaterade? I tisdags firade jag och mannen 2 år som gifta. Hem kom jag och öppnade dörren så var där ljus på hela golvet och hela lägenheten var totalstädad och jättefint uppdukat på bordet med en jättestor blombukett. Uppdukat för fyra var där så jag blev ju himla nyfiken på vem det var som skulle komma. Mannen hade bjudit hem min mamma och Håkan. Han ville ju fira med familjen <3 Sen lagades det god mat. Han hade tom köpt hem alkoholfritt vin som jag kunde dricka. Första gången jag drack det faktiskt och det var faktiskt himla gott! Till Efterrätten fick jag dessutom ett paket med ett fint halsband med ett hjärta.. Jag som inte trodde vi skulle fira de nått särskilt.Han kan då verkligen överraska en. Min present till mannen är iaf att jag ska ta ut honom på ett restaurangbesök i istanbul på en båttur.. :)
 
BIldbomb följer på vad vi hittat på på senaste tiden =)
 

minibus.blogg.se

Mamma till Melissa och pyret som är beräknad till 26:e juli <3

RSS 2.0