God jul!!

I lite efterskott :) förvirrad som man är trodde jag att jag postat inlägget men de hade jag ju inte ...
Har haft en underbar jul uppe i Stockholm med massvis med snö..
Melissa fick träffa tomten utan att bli rädd tom :) i julklapp fick hon en jättefin dockvagn av mormor.. Men den fick absolut inte dockan åka.. För de skulle ju Melissa göra :P sen fick hon ett kök med kastruller, dammsugare, massa lera och kockkläder och lite annat.. Meeen det mest intressanta va ju hennes mammas vinst i julklappsspelet.. En tvål som luktade gott .. Den gick hon omkring och luktade på och tryckte upp i andras näsor hela tiden :)
Melissas tänder har lugnat sig sån tur är.. Just de första dagarna i Stockholm hade hon grymt ont och var inte alls sig själv.. Stackars liten :(
Just nu går Melissa omkring med sin dockvagn med dockan i och sjunger.. Det är så gulligt så jag smälter :)

Neheppp

Det vi skulle på blev aldrig av :( kommer dock en ny chans om ett par veckor så .. Den som väntar på nått gott...

Stackars Melissa har varit kass nu i 2 veckor! Feber som kommer och går och snor så de står härliga till... Underbara baciller.. Och underbara tänder för den delen.. Tror de är dem som spökar just nu faktiskt... Melissa hade ju fått 16 stycken tänder redan innan hennes ettårsdag.. Det bara ploppade upp tänder på henne mest hela tiden.. Tror hon va 3 månader när de två första dök upp.. Men så nu har de allra sista kindtänderna trängt igenom och är halvvägsuppe..så nu har hon alleredan 8 kindtänder! Galet.. Men stackarn har verkligen lidit av dessa 4 sista.. Vaknar hela tiden på natten och är ledsen:( usch så jobbigt..får hoppas de gr över snabbt..

På fredag åker vi upp till Stockholm och ska fira julen där. Ska bli skitmysigt.. :) tomten har varit lat i år och klickat hem alla klappar från nätet.. Himla bekvämt dock :P

Hej :)

Klockan är bara halv 8 och jag ligger redan i sängen.. Är sååå himla trött nu förtiden.. Har ju iofs jobbat hela helgen och det blir man ju inte piggare utav.. Melissa ligger och nannar sött.. Imorgon är vi lediga och då ska vi åka och fixa vinterdäck till vår nya bil så att vi kan använda den.. På fredag ska vi ju köra upp till Stockholm så då måste vi ju ha det :)
Längtar dock tills på onsdag som tusan ... Då ska de hända någonting speciellt.. Får bara hoppas att de går som vi vill.. Isåfall lär vi ju berätta de senare på onsdagen .. Så håll utkik:) nu ska denna mamman sova gott så goooodnatt :)

Första advent

Och snön kom så himla lägligt!! Riktigt mysigt... Idag har vi så klart varit ute i snön och busat massa och åkt pulka... Melissa tyckte det var himla roligt och njöt av att sitta i pulkan.. När vi kom hem så sov hon i 3 timmar!!
Idag tog vi också årets julfoto på Melissa som vi ska skicka till släkt och vänner... Jättefint blev det :)
Nu ligger pepparkaksdegen och väntar på oss, så ska det bakas pepparkakshus och massa annat...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3829960/images/2012/pic_50bb7068e087c37b69e3dfcd.jpg" class="image">

detta inlägg skulle kommit upp igår.. Men såg först nu att de inte gjort de? Hmm

minibus.blogg.se

Mamma till Melissa och pyret som är beräknad till 26:e juli <3

RSS 2.0