Tröttast i stan

Gäsp.. Ja gäspat det har man gjort otaliga gånger idag. Brukar vara måndagar som är sega men igår hade jag minsann energi. Jobb 7-16 sen hem och bakade bröd, lagade mat och lekte med busungen. Som dessutom var vääldans busig och totalvägrade att sova, hon brukar ju annars däcka direkt efter vällingen vid 19-20 men noope vara uppe och busa det skulle hon minsann göra igår..
Blev ett byte på jobb så det blev så bra att jag fick minsann en extra ledig dag på måndag så blir ledig i 4 dagar på rad. Det ska då bli skönt .. Tänkte överraska mannen men att kanske ta en liten miniresa nånstans men han fick en tid på körskolan för nått grejs på lördag så det gick ju icke. Får bli en annan gång:)
 
Fick höra en kommentar utav en gubbe häromdagen då han frågade vad jag hade fått för nått.. Då svarade jag en flicka.. "ja då är det ju ett halvt missfall heeehee"- sa gubben...
Hur kan man ens skämta om en sån sak? Så jäkla hemskt.. Folk kan fan skämta om allt och tycka det är ok liksom. Såg en grupp på facebook för nån vecka sen som hade lagt ut massa bilder och skämt om Engla ( den stackars flickan som blev mördad). Fy fan vad jag blev ledsen. Tänkte på hennes familj och hennes anhöriga. De personerna som skapat den gruppen måste fan vara psykopater alltså. Hur kan man vara så okänsliga? Förmodligen och förhoppningsvis så har de inga barn själva..
 
Hittade två gamla bilder på min lilla tös.. Den första var hon bara 6 dagar gammal på.. Ser verkligen ut som om hon smilear på den .. Lilla hjärtat..





Höstpromenad

Idag blev det inte många knop gjorda ... Var ute och gick en liten runda och var på lekplatsen så sjuklingen fick springa av sig lite. Förstår inte var all energi kommer ifrån som de små liven har. Hon är mycket bättre idag iaf. Men hon får vara hemma ifrån dagis imorgon också så hon är helt kry innan hon beger sig dit igen:)
Åka rutchkana var minsann kul.. Hennes slöa morsa var för långsam så hann inte fånga upp henne så hon for ut och landade rakt på rumpan i sanden. Men det var desto roligare. Hon skrattade som bara den.
Idag blir hon hela 14 månades gammal. Lilla mysflickan..
Höstfärgerna har verkligen börjat komma fram.. Det är väl det ända egentligen som är fint med hösten. Men allt detta regnande och blåsade. Nej tack. Hade gärna haft vår och sommar året runt. En eller två veckors vinter med snö under julen. Sen får det va slut på kyla.. Tänk om det hade kunnat vara så bra.. Väder efter beställning hehe..
 
Nu ska jag och mannen mysa ner oss i soffan och kolla på Prometheus :)  Här kommer en bildbomb ...Och förresten så är ni sjukt dåliga på att kommentera :P












 

Sjukis

Det dröjde då inte länge innan dagisbacillerna slog till.. 39,5 hade lillan för en timme sen.. Sen fick hon en alvedon så nu har hon piggnat på sig lite. Nu springer hon runt här och drar fram alla sina leksaker. Ska försöka få i henne lite mat snart. Men det lär väl gå sådär.. Vet ju själv hur det är när man är dunderförkyld.. Då har man ju ingen aptit alls.. Så idag blir det minsann bara hemmamys.
 
Väldans ångest att mammaledigheten är slut faktiskt. Inte för att jag ska jobba för att det är det inga problem med. Utan att man får vara utan lillan så länge... Och mest utav allt att de andra mammorna man umgåtts med också börjat jobba massor.. Jättesvårt att få till en träff där alla mammor kan då.
 
Förresten så har Melissa börjat prata en massa nu.. Mamma, pappa, baba, anne, Berkin, hej, hejdå, tack, evet, titta, dede, mormor är några av de orden jag kommer på nu.. Också pekar hon och säger ha på de saker hon vill ha.. Artigt haha.. Sött är det iaf =)


Fredag !:)

Skönt att börja med en kort jobbvecka.. Dagisinskolningen har gått relativt bra.. Igår var hon själv på dagis mellan 8-14.. Hon hade dock varit ledsen när mannen hade lämnat henne och samma hade det varit idag.. Men de går väl över.. När jag kom hem från jobbet igår satt hon hur länge som helst och kramades och pussade på mig.. Sen fick jag inte gå många steg utan henne.. Lillsnutt hon hade minsann saknat mamma massa <3 skönt var de minsann också att komma hem till städat hem och lagad mat :)
Men vilket väder det har varit idag.. Blä för höstrusk.. Tur man åker ner till värmen snart igen..
Nu ska jag strax jobba vidare sen ska jag springa hem till mina hjärtan och pussa sönder dem och ha fredagsmys :)


Mums med majskolv tycker Melissa :)

Dagis

Sitter just nu i personalrummet på dagiset.. Melissa har fått vara utan mamma en stund nu över lunchen och vilan..
Igår började det med Att en stor pojke drog henne jättehårt i håret så hon blev skitledsen :/ men men de är ju så de är på dagis tyvärr.. Hon är ju duktig på att dra i hår hon med.. Annars har de gått jättebra.. Personalen är jättegulliga... Lite svårt vid vilan bara då hon var ganska trött och kom inte till ro när det var ett annat barn som var jätteledset och grät.. Får hoppas de går lättare idag..

Oj

Vad dålig jag är på att uppdatera:P det får det minsann bli ändring på..
I torsdags kom vi iaf hem till Sverige .. Flygresan gick jättebra, Melissa sov nästan hela resan.. Också åkte vi med turkish airlines istället för pegasus denna gången.. Det var mycket bättre service och väldigt god mat.. Dyrare biljetter men de var de värt.. Kommer åka med dem nästa gång också..

Vad hände den sista tiden i Istanbul då.. Hmm vi var på en mysig restaurang en kväll och åt jättegod mat och lyssnade på livemusik.. Kvinnan som sjöng hade en riktigt grym röst..
Vi var på ett zoo där vi såg en rökande apa.. Han rökte som om han aldrig gjort nått annat.. Såg skitkul ut:P
Melissa fick åka karuseller för första gången och hon älskade det :D
En dag när jag kom nyss badat Melissa och kom in till vårat sovrum låg där en överraskning på sängen och en lapp där det stod jag älskar dig jättemycket på.. Överraskningen var en ask och inuti den låg en helt underbar diamantring <3 mannen min kan då verkligen överraska en :)
Annars så har jag bara njutit och njutit och verkligen tagit tillvara på den sista tiden som mammaledig.. Imorgon ska melissa skolas in på dagis.. Min stora flicka.. Jag ska vara med i tre dagar sen ska hon gå resten utav veckan där själv.. Tror hon kommer att klara det hur bra som helst och trivas där.. Men fy fan vad jag kommer att sakna henne.. Bara tanken på att jag kommer att vara utan henne i 9 timmar vissa dagar gör så ont i hjärtat.. Men de är bara till att bita ihopa .. Tur det är mannen som kommer att hämta och lämna .. Detta här året har verkligen gått så sjukt snabbt.. Helt galet..

minibus.blogg.se

Mamma till Melissa och pyret som är beräknad till 26:e juli <3

RSS 2.0