Njuter

Njuter ganska mycket varje kväll när jag tänker på att jag fortfarande kan sova på mage.. Får ta tillvara på de sista nätterna man lyckas göra det:D För de är ju allra skönast att sova på mage.. Men de kan man ju inte göra sen när magen blivit större.. Idag är jag i vecka 12+3 och tog blodprovet idag som ska vara till KUB-ultraljudet som ska göras om en vecka.. Ska bli himla mys att få se liten igen.. Man hade velat ha en liten kamera in så man hade kunnat titta in lite då och då.. Dock har jag ju en angelsound, så när man känner för de kan jag leta upp bebisens hjärtljud med den och lyssna lite.. De är en sån lugnande känsla.. Ibland tror man liksom att man inbillar sig lite att man är gravid. Men så kan man ta den och lyssna så blir man lugn igen..
Idag kände jag utav foglossning tyvärr.. väldigt tidigt och jag hoppas verkligen inte de är nått som kommer att hålla i sig.. Minns ju förra graviditeten så jääkla ont jag hade efter man kommit hem från jobbet.. kunde knappt röra mig.. Så vill vi icke ha det denna graviditeten tack :D Om man nu hade kunnat få välja:P Beställde hem lite mammakläder ifrån nelly som de hade på rean.. lika bra att köpa på sig redan nu.. tyckte man gick jämt i samma kläder ..men de får bli annorlunda denna gång :)

Lördag :)

Idag har vi varit ute och lekt en stund.. Melissa fick åka rutchkana och gunga så hon va döglad :) efter de vart de hem och laga lite mat.. Jag gjorde en västerbottenpaj med en himla god sallad till.. Blev riktigt mumsigt..
Nu ligger man här på soffan och gäspar och försöker hålla ögonen öppna.. Herrejesus vad trött man är alltid.. Det är helt galet.. Förra graviditeten kunde man ju sova hur mycket som helst men det går ju inte riktigt nu.. Men man brukar ju piggna till lite efter de 12 första veckorna så får hoppas på det..
Ikväll såg vi den sjukt bra filmen apocalypto .. Om ni inte har sett den så seee deeeen :)

Nu blir de pyjamasdags och vällingdags för lilla busungen:)

Melissa ska bli storasyster <3

Idag fick vi äntligen se det lilla livet.. Sist blev ultraljudet inställd för stackars doktorn var med i en bilolycka.. Men idag blev det av :)
Allting såg fint ut.. Hjärtat tickade på fint och bebisen vinkade och hickade såg de ut som ... Är i vecka 11+3 idag och är beräknad till den 28e juli.. Så det blir nog en till julibebis :) Ska på KUB den 22a januari så får snart titta lite närmre på lillbebis... Melissa fick se ultraljudsbilden och så pekade jag och sa att det var en bebis.. Då blev hon överlycklig och skrek bebeeek bebeeek ( bebis på turkiska ) .. Denna graviditeten har jag mått sjuuukt illa.. Blää för det.. men det har börjat lätta nu sån tur är... Grymt trött har man också varit.. Men de hör ju till.. Alla hormoner som spökar i kroppen... :)
 
 
 
 
 

Idaaaag<3

Idag är det äntligen dags..12:35:) håller tummarna för att allt går bra :):)

Igår var jag ledig så då var vi på tekniska museumet...de hade gjort om lite där sen sist så de var kul :) efter de åkte vi och handlade mat från BK .. Och åkte ut till bokskogen... Dock var de ju grymt kallt och hade inte riktigt rätta kläder så de fick bli en liten promenad.. Ankorna fick pommes :D de såg skeptiska ut först men de gillade dem haha:)
Igår började förresten en turkisk tvserie på SVT2 .. Verkade vara väldigt bra:) jag lär sitta bänkad!

Helgen är snart slut..

Igår hade Melissa dansuppvisning för oss här hemma.. Hon stod och dansade massa framför tvn. Men nåde den som inte tittade på henne.. Det la hon märke till direkt och sprang och pekade... Pappa pappa titttaaa skrek hon argt.. Snacka om att vilja stå i centrum haha. Hon är allt en riktig liten showare.. Man kan ju inget annat än att bara älska henne.. Åh man blir alldeles varm i hjärtat bara man ser henne <3 Min fina lilla flicka...
 
Melissa på sin favoritplats.. Hon ÄLSKAR vattenmelon :)
 
Nerbäddad på mysig vinterpromenad...
 
Vi på julafton :)
 
 
 
 
 

 

Tiden går så sakta...

När man vill att den ska gå snabbt.. Så himla typiskt... Men nu är de bara ett par dagar kvar till det man längtat efter :) Och jag ska ju jobba hela helgen och då brukar de gå ganska så snabbt...
Idag har jag varit ledig och fick sovmorgon till strax innan 8 så de var himla skönt.. Synd man vaknar så mkt på nätterna när Melissa väl sover bra..
Idag har vi bara varit och shoppat lite.. Nu håller svärmor på att göra börek och det ska bli hiiiiimla gott... Till lunch käkades de sucukomelett.. De hade jag förätit mig på ett tag men nu blev jag himla sugen igen.. Vi har ju sån himla tur att ha en "turkaffär" precis där vi bor där man kan hitta de flesta godsakerna.. Dock var vi ju på den ännu större affären idag och handlade... Ville ha Tutku men de hade dem minsann icke :/
Melissa pratar förresten mer turkiska än svenska nu.. Kanske för de är lite lättare för henne.. Himla sött är de :)

Nytt år..

Nya möjligheter eller hur är de man brukar säga?:)
Har arbetat både nyårsafton och nyårsdag.. Så det blev en lugn afton med god mat... Jag lagade smördegsinbakad kycklingfilé med hasselbackspotatis.. Mums.. Och sen gino till efterrätt..
Melissa orkade inte va vaken till 12, utan hon sov så gott så.. Men hon fick ju se några raketer tidigare på kvällen och var himla förtjust :)
Mina svärföräldrar är på besök i Sverige och ikväll ska vi hem till min mamma och äta god mat.. Som man alltid får för mammas mat är ju alltid godast :)

minibus.blogg.se

Mamma till Melissa och pyret som är beräknad till 26:e juli <3

RSS 2.0