Bugaboo

Är verkligen så himla nöjd med vår nya syskonvagn! Den är såå himla fin och så himla smart. Längtar tills man får ut och köra den i duoläge..Och i mono för den delen för de har vi inte provat än... Ska beställa hem ett chassiskydd till vagnen så man slipper fula repor i den om man skulle råka stöta emot.. Just nu sitter vi och väntar på en tjej som ska komma och kolla på vårt lilla bee.. Får hoppas att vi får sålt den..Det har varit ganska trögt då annonsen legat ute ett par veckor.. Men nu igår sänkte jag priset lite och då rasslade till i mailboxen igen. Dock flera sanslösa prutare också .. Lite sorgligt att säga adjö till vår fina lilla vagn..Men sånt är livet..
 

Vecka 36

Hej och hå vad det går.. Tiden bara springer iväg.. Dags att packa bbväskan snart känner jag : ) Snart är allting klart och förberett iaf.  Syskonvagnen har kommit. Melissa blev öööverglad när vi packade upp den och ropade "Melissas och bebis vagn!".. Bebis ligga där, Melissa sitta där" - sa hon.. Kanske förstår hon lite vad som komma skall.. De allra minsta kläderna är tvättade och vikta och väntar bara på att få komma in bebisens garderob som ska inhandlas. Även babyskyddet dök upp i veckan. Så snart är det bara för bebisen till att komma. Är dock gaanska så inställd på att gå över tiden denna gången också.. Är bebis dessutom liten så gör de ingenting om den för tjocka på sig lite innan den kommer.
I veckan så var det ju fint väder, och vi passade på att åka ner till Falsterbo för att bada och sola. Var verkligen perfekt väder för det den dagen. Melissa älskar stranden och hon sprang rakt ut i vattnet med kläder och allt på, innan jag ens hann få på henne badkläderna. Att det var kallt brydde hon sig inte mycket om . Annat än förra året då hon totalvägrade att bada om det inte var varmt i vattnet..
Annars så har det firats midsommar så klart..Både på dagis och ute i stugan.. Igår var vi och skulle dansa små grodorna men det var inte Melissa riktigt på humör för .. Hon har blivit förkyld nu också så de är ju mindre kul. Dessa dagisbaciller kommer man aldrig undan.. Trist..
 

Lillasyster

I måndags var vi på TUL.. Och visst är det en lillasyster som vi väntar <3 Och en liten lillasyster verkar det som.. Hon låg 10% minus på tillväxtkurvan ..Så vi ska tillbaka på ytterligare ett ultraljud för att se så att hon tjockar på sig litegrann. Det får vi ju hoppas på..
Nu i dagarna håller vi på och förbereder för fullt för ankomsten.. Vi har möblerat om .. Babyskyddet är köpt och på väg hit. Barnvagnen är ju också köpt och ska komma hela vägen hit från holland. Så den har vi nog i veckan. Sen ska alla bebiskläderna tvättas också ska en liten garderob inhandlas som hon får ha sina kläder i. Det kliar så i fingrarna på en.. Man vill bara kunna förbereda allt nu på en gång och ha allting klart. Precis som om man inte kan slappna av förrän det är klart. Men så är de väl med alla dessa gravidhormoner :)
Melissa börjar nog förstå mer och mer att hon ska få ett litet syskon.. Varje gång hon ser bild på vagnen vi beställt däger hon Melissa sitta där och bebis där och pekar på sittdelen och liggdelen. Och så säger hon att bebis ska sova i hennes gamla säng .. Hon har ju fått en juniorsäng nu som hon sover oväntat bra i. Mammas stora flicka <3
 
Här kommer lite bilder från senaste tiden :)
 
 
 
 
 
 

minibus.blogg.se

Mamma till Melissa och pyret som är beräknad till 26:e juli <3

RSS 2.0