Back in the winterland..

Kallt som tusan är det iaf! Tur de inte blåser iaf :)
Varit på emporia idag och lunchat med en mammaväninna som arbetar där .. Sen blev de lite shopping till Melissa.. Ett par vinterkängor :) sen skulle det handlas vantar också men då bestämde sig visakortet för att strejka .. Dags att beställa ett nytt kanske..
I helgen ska man jobba.. Mindre kul :( men då går tiden lite fortare iaf och det vill man den ska göra nu så de kan bli jul :D

Förkyld:/

Usch är förkyld och dann.. Inge kul alls.. Ligger hemma och tittar på ett turkiskt bröllopsprogram där de försöker para ihop folk.. Verkar finnas hur många sånna som helst här..
Den senaste veckan har vi varit runt ganska mycket och hälsat på folk.. Det hat blivit mycket tedrickande som de alltid bjuds på när man kommer hem till någon här :) igår hade vi besök och då bakade jag min favoritkaka banan och chokladkaka.. Den är ju helt galet god och den blev mycket uppskattad :)
Mycket presenter har Melissa också fått.. Det är så annorlunda här .. Folk kommer från alla håll och kanter för att träffa Melissa och har alltid presenter med sig. Igår fick hon en Pepee-nalle och en pepee som går och spelar musik... Hon är heeeelt besatt av pepee som är ett turkiskt barnprogram så hon blev ju helt överlycklig.. Så kul att se :)

Imorgon bär de nog av till ett stort shoppingcenter .. Måste shoppa lite till innan vi åker hem till kalla Sverige igen..

Förresten var det ju fars dag i söndags.. Då målade Melissa sin allra första teckning och gav till sin Baba <3 han blev jätteglad för den:)

Dykt ibland hajar...


İdag var vi och besökte turkuazoo.. Och dar fick man chansen att kunna dyka ibland hajar. Givetvis tog jag tillfallet i akt och prövade det.. Har alltid velat prova pa att dyka. Har dock varit lite för mesig för att prova pa det i havet. Men shıt vad haftigt det var! Vilken upplevelse! Dar fanns stora hajar och fiskar och en massa fiskar i olika slag... Hela stallet var sjukt grymt :) Det finns inte riktigt ord som kan beskriva hur det var.. Har kommer lite bilder istallet pa vart besök dar :) 

I Istanbul :)

Just nu befinner vi oss i Istanbul :) kom hit förra veckan efter att ha spenderat en vecka i Alanya.. Som var helt underbar!! Började med regn med sen blev det kanonväder! Man kunde ligga hela dagen på stranden i solen utan att det blev för jobbigt och att man behövde skugga.. Precis lagom varmt:) så jäkla härligt och skönt att slippa höstrusket hemma i Sverige..
Bodde på ett all inclusive hotell precis intill stranden. Lyxigt :) Tyvärr gick ju tiden alldeles för snabbt.. Melissa hade underbart kul med mormor och Håkan :) när de hade åkt hem vart hon skitgnällig.. Så hon saknar dem nog en massa..
Här i Istanbul är det också varmt faktiskt! Mer än vad jag trott att det skulle vara.. Man kan gå i T-shirt ute om dagarna utan problem..
Tyvärr hade vi en olycka med bilen när vi skulle hem..nån hade låtit ett däck ligga kvar på vägen så det for på oss.. Sån tur var gick det bra ändå men bilen blev lite skadad så den har varit på service en vecka.. Inte så lätt att hitta på saker här utan bil:/
När den är tillbaka ska vi iaf åka till turkiazoo som är ett gigantiskt akvarium som man går typ under i en tunnel. Vi var där när jag var gravid.. Och nu är Melissa så stor så hon kommer tycka de är intressant och roligt :)
Nu ska vi nog gå en runda till carrefour och handla lite leksaker till Melissa :)

minibus.blogg.se

Mamma till Melissa och pyret som är beräknad till 26:e juli <3

RSS 2.0