20 månader

Idag blir Melissa hela 20 månader gammal.. Hon börjar närma sig 2 år nu minsann.. Hon har ju blivit så himla stor så snabbt.. Veckorna bara flyger förbi..
Satt och räknade häromdagen på hur många dagar det var kvar jag skulle jobba och det var ju knappt någonting alls.. Om man nu blir beviljad graviditetspenning 60 dagar innan, men det brukar ju inte vara något problem inom mitt yrke..
Imorgon ska vi till Vellingeblomman och kika lite. Melissa är helt frälst i kaniner nu så de blir nog en höjdare för henne..
Magen den växer också.. Och lilla bebisen där inne lever vilding. Det är så himla stor skillnad mot förra graviditeten då jag hade moderkakan i framvägg.. Nu har jag den bak .. Så man känner bebis himla tydligt både när jag sitter och när jag går och står upp.. Tycker de är helt galet att bebisen redan är så stark så den kan röra sig så hela magen hoppar åt alla håll och kanter :) Vecka 22 gick jag in i idag :)
Idag blev de så klart en liten fotosession med 20-Månadersflickan..
 

Ultraljudet...

I måndags var vi på det efterlängtade ultraljudet.. Men det är minsann en envis liten busunge som finns där inne i magen.. Den låg precis likadant som på KUB-ultraljudet, så det var väldigt svårt för barnmorskan att se allting. Den låg med huvudet neråt mot min rygg med ansiktet mot moderkakan. Och inte ville den flytta på sig inte.. Så vi fick inte riktigt veta vad det var för kön på bebisen.. Hon sa att hon trodde att det var en liten flicka men att det absolut inte är till 100 % och så pekade hon ut blygläpparna men hon kollade kanske bara på det i ett par sekunder så jag tror det är väldigt osäkert.. Men vi kunde ju ändå inte låta bli att shoppa lite flickkläder sen efter ultraljudet.. Vi tror ju ändå stenhårt på att det är en liten lillasyster som är där inne :) Nu håller vi på att fundera på flicknamn.. Men det är så svårt.. Vi hade ju ett himla fint pojknamn klart ifall det skulle bli en pojke.. Vi får klura vidare.. Har ni några förslag?
 
 

minibus.blogg.se

Mamma till Melissa och pyret som är beräknad till 26:e juli <3

RSS 2.0